sadsad x
asdasd

Üzüm Çekirdeği Yağı 50ml

Stok Kodu 152.03.104
70,00 TL
2.png (937 b)
5.png (2 KB)
koruyucuicermez1.png (6 KB)
yenilebiliricerik1.png (6 KB)
Yerli-Üretim-Logosu_60x60-px_png.png (1 KB)
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Yorumlar
  • Ödeme Seçenekleri
  • Hızlı Mesaj
  • Üzüm Çekirdeği Yağı 50 ml

    Soğuk Sıkım Üzüm Çekirdeği Yağı
    Üzüm Çekirdeği ve Faydaları
    Mükemmel antioksidan özelliği sayesinde üzüm çekirdeği; cilt ve pek çok sağlık sorunlarında doğal bir yardımcıdır.
    Üzüm çekirdeği içeriğindeki kolajen ve resveratrol, yaşlanmaya karşı savaşmada ve mimik çizgilerinin azaltılmasında çok önemli bir role sahiptir.
    Üzüm çekirdeği kan dolaşımını hızlandırır ve kan damarlarına kuvvet verir. Bu da saç dökülmesinin önlenmesine ve saçın güçlenmesine yardımcı olur.
    Bu yüzden çatlaklar ve aknelerin görünümünü azaltmak ve cildin esnekliğini arttırmak için üretilen birçok kremde bu maddeler kullanılır.
    Üzüm çekirdeği; kolajen üretimini arttırır, cildin daha esnek olmasını sağlar, saçı nemlendirir ve güçlendirir, aknelere karşı savaşır.
    Zengin E vitamini içeriği de hesaba katıldığında çatlaklar ve akneleri azaltmak, cildin esnekliğini arttırıp saçların dökülmesini önlemek amacıyla kozmetik sektöründe sıklıkla kullanılmaktadır.
    Üzüm çekirdeği yağı aynı zamanda, Fermente Mutfağım “Kakao ve Havuç Yağlı Bronzlaştırıcı” ürün içeriğinde de bulunmaktadır.

    Üzüm Çekirdeği Yağı Nasıl Elde Edilir?
    Soğuk sıkım yöntemiyle elde edilmiş, %100 saf soğuk sıkım üzüm çekirdeği yağıdır.

    Gramaj ve Muhafaza
    50 mlç. cam şişededir. Her kullanımda kapağını sıkıca kapatınız. Serin ve kuru bir yerde ağzı kapalı olarak, doğrudan ısı ve ışığa maruz bırakmadan, üretim tarihinden itibaren 2 yıl muhafaza edilir.

    Kullanım Önerisi
    Sabit yağlarla, uçucu yağları doğru oranda birleştirerek kendi kişisel bakım ürünlerinizi yapabilirsiniz. Ayrıca oda spreyi ve parfüm yapabilir veya buhurdanlıkta kullanabilirsiniz. Saç bakımında da kullanılabilir. Hiçbir yağ tek başına cilde sürmek için iyi değildir. En iyi olan, doğru yağların, doğru oranlarla karıştırılarak ciltte kullanılmasıdır.

    Sabit Yağlara Ne Kadar Uçucu Yağ İlave Edilir?
    50 ml. soğuk sıkım sabit yağ içerisine, 10 damla uçucu yağlardan damlatıp karıştırılabilir. Böylece hem uçucu yağlardan gelen faydalardan hem de aromatik kokularından da faydalanılmış olunur.

    Uyarı!
    Haricen kullanılır. Bileğinizde test ediniz.

    *İçindekiler
    %100 Saf Soğuk Sıkım Üzüm Çekirdeği Yağı (Vitis Vinifera Seed Oil)

    GMP Sertifikalı Üretim
    Tüm ürünlerimiz GMP sertifikalı “İyi üretim sistemleri” çerçevesinde üretilir ve ambalajlanır.

    *Bileğinizde Test Edin!
    Bilek içine bir damla damlatıp yarım saat bekleterek alerji testi yapınız. Doğal olarak bitkiden gelen alerjik etkenler olabilir.

    Sabit Yağlar ve Kullanım Alanları için tıklayınız!

    Ürün Özellikleri
    Yağlar
    :
    Sabit Yağlar
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.