sadsad x
asdasd
Yeni

Keten Tohumu Yağı 50 ml

Stok Kodu 152.03.142
80,00 TL
2.png (937 b)
5.png (2 KB)
koruyucuicermez1.png (6 KB)
Yerli-Üretim-Logosu_60x60-px_png.png (1 KB)
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Yorumlar
  • Ödeme Seçenekleri
  • Hızlı Mesaj
  • Soğuk Sıkım Keten Tohumu Yağı 50 ml

    Keten tohumu, vücudunuza aldığınız besinlerin rahatça emilmesine yardımcı olur. Yüksek lif oranı sayesinde sindirimi kolaylaştıran bir yapıya sahip olan keten tohumu, rahat bir uyku süreci geçirmenizde etkilidir. İnsan vücudunda şişkinliğe sebep olan toksinleri atmaya yaradığı gibi kabızlığı gidermede de faydaları görülmüştür.

    İçerisinde bulunan temel yağ asitleri ile cildi besleyen keten tohumu, kırışıklık tedavisinde kullanılır ve yaşlanmayı geciktirir. Bu anlamda pürüzsüz ve zamana karşı koyan bir cilde sahip olmak isteyenlerin en çok tercih ettiği yağlar arasında yer alır.

    Sinirleri yatıştırıcı etkisi sayesinde ruh haline de iyi gelen bu tohum, sinir hasarını minimum seviyeye indirir. Bu anlamda uyuşukluk ve karıncalanma gibi rahatsızlıkların tedavisinde etkin rol oynar.

    Özellikleri
    Bitkisel yağ çeşitlerinde en faydalı bileşenlere sahip olan keten tohumu yağı omega 3 bakımından çok zengindir. Presleme yöntemi ile elde edilen bu yağların lif oranı da yüksektir ve insan vücuduna katkı sağlayan B12, K ve E vitaminlerine sahiptir. Cilt ve beslenme için kullanılmasının dışında, ahşap ve deri eşyalarınız için bakım yapmak amacıyla da kullanılır.

    Gramaj ve Muhafaza Şekli
    50 ml'lik cam şişededir.
    Doğrudan ısı ve ışığa maruz bırakmadan, oda sıcaklığında, ağzı kapalı olarak muhafaza ediniz.

    GMP Standartlarında Üretim
    Tıpkı tüm temizlik ürünlerimiz ve sabunlarımız gibi kişisel bakım ve kozmetik ürünlerimiz de kimyagerlerimiz tarafından, GMP sertifikalı “İyi üretim sistemleri” çerçevesinde, Sağlık Bakanlığı yönetmeliğine uygun ve Sağlık Bakanlığı denetiminde, gerekli analiz ve testlerden geçirilerek faydalı yağlar ve faydalı hammaddelerle, el işçiliği ile üretilmektedir.

    İçindekiler
    Soğuk Sıkım Keten Tohumu Yağı (Linum Usitatissimum Seed Oil)

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.