sadsad x
asdasd

YAŞAYAN MUTFAĞIMIZA HOŞ GELDİNİZ!



Doğal yaşamda, gözle görülmeyen mikroorganizmalarla birlikte var oluruz. Eğer gerekli koşulları sağlarsak, besinlerimizin içindeki dost bakterileri mutfağımızda da üretebiliriz.

Biz, yararlı mikroorganizmalarla fermente edilmiş probiyotik ve prebiyotik besinlerle, insanlığın binlerce yıllık geleneksel deneyimleriyle bağışıklığımızı güçlendirici, yararları görülmüş usullerle hazırlanmış besinlerin oluştuğu "Yaşayan Mutfak"ların ülkemizde yaygınlaşmasını misyon edinmiş bir kuruluşuz.

Ancak "Yaşayan Mutfak" oluşturmak yoğun emek ve zaman ister. Bu da modern yaşamın içinde bulunanlarımız için oldukça zahmetlidir. En başlarda sadece kendimiz için veya sevdiklerimiz için hevesle başlayan bu "yaşayan mutfağı kurma yolculuğu", modern yaşamı tatmış insanlar olarak bizleri zamanla yorabilmekte ve bir süre sonra tekrar eski "aşırı katkı maddeli, biyolojik olarak can çekişen" ürünleri tüketmek zorunluluğunda kaldığımız hüzünlü durumda kendimizi bulabilmekteyiz.

Evet "kemik suyu sağlıklıdır" ancak mutfağınızın ve hatta evinize ağır koku ile dolmasına da yaz-kış çözüm bulmak gerekir.

Evet, "Lahana turşusu" sağlıklıdır ve hatta "Organik lahana turşusu" çok sağlıklıdır. O turşu kavanozunun içi bizler için dost bakterilerle dolu, yaşayan küçük bir dünyadır. Ancak marketten diri lahanaları bulup, hiç gecikmeden, doğru, geleneksel üretim tekniklerini uygulayarak turşuyu yapmak için herkesin zamanı ve enerjisi olamayabilir. Hele organik tarladan yetişen lahanayı bulup evimize getirmek çoğumuz için imkansızdır.

Biz FERMENTE MUTFAĞIM ailesi olarak, zamanı ve enerjisi olan herkese, kendi emekleriyle oluşturdukları "Yaşayan Mutfaklarını" yapmalarını gönülden öneriyoruz. Bu kapsamda da kurucumuz Sn. Ferda Uslu’nun sosyal medyadaki yazılı ve görsel tariflerini sunuyoruz.

Sağlıklı Besinden Sağlıklı İnsana ulaşmaya, Sağlıklı İnsandan Sağlıklı Dünya'ya ulaşmaya bir yol olduğuna inanıyoruz. Mutfakta başlayan yolculuğumuz, cildimizden ve nefesimizden dokularımıza, dolaşım sistemlerimize ulaşan zararlı kimyasallara karşı, hücrelerimizi besleyecek "Yenilebilir Kozmetik" ve "Fermente Temizlik" ürünlerimizi üretmemizle ilerledi. "Fonksiyonel Ürünlerimiz" ve besleyici, derinlemesine temizleyici, nemlendirici geleneksel "Artisan Sabunlarımızla" çok geniş bir ürün yelpazesine ulaştık.

Diğer yandan da modern yaşamdan çok uzaklaşmadan "Yaşayan Mutfak" ürünlerimize ulaşmak isteyenlere ve "aslında ne kadar çok fermente ve doğal geleneksel ürün varmış, bunların hangi birini mutfağımda yapabilirim?" diyenlere, "FERMENTE MUTFAĞIM" ailesi olarak "FABRİKA BÜYÜKLÜĞÜNDEKİ VE KADIN ELİ YÖNETİMİNDEKİ MUTFAĞIMIZDAN" sevgimizi de doldurduğumuz besinlerimizi, kozmetik ve temizlik ürünlerimizi sizlere ulaştırıyoruz.

Sağlık, Sevgi ve Mutluluk dileklerimizle,

FERMENTE MUTFAĞIM AİLESİ

Sıkça Sorulan Sorular

* Kargoyla alakalı sorularınız

1-Siparişim ne zaman kargoya verilir?
Cevap: 1-3 iş günü içerisinde kargo gönderimi yapılmaktadır.

2-Kargom çıkınca nasıl haberim olacak?
Cevap: Kargonuz bizden çıkınca Yurtiçi kargo tarafından size SMS ile bilgilendirme mesajı gelecektir.

3-Kargo ücreti ne kadar?
Cevap: 300 TL altı siparişlerde Yurtiçi Kargo: 15 TL'dir.

4-Belirli bir limitin üzerinde ücretsiz kargo hizmetiniz var mı?
Cevap: 300 TL ve üzeri alışverişlerinizde kargo ücretsizdir.

* Ödeme ile alakalı sorularınız

1-Sitenizden alışveriş yapmak istiyorum, ödeme şekilleri nelerdir?
Cevap: Yapmış olduğunuz alışverişte ister online kredi kartıyla güvenli ödemeyi, ister havale ile ödemeyi, isterseniz kapıda ödemeyi tercih edebilirsiniz.


2-Havale ile ödemeyi seçtim, sayfayı kapatmıştım, banka bilgileriniz nereden görebilirim?
Cevap: Link Banka Hesap Bilgilerimiz üzerinden ulaşabilirsiniz.

3-Havale yaptım şimdi ne yapmalıyım?
Cevap: Hiçbir şey yapmanıza gerek yok. Günlük olarak yaptığımız banka kontrolleri sonrası havalesi yapılmış siparişler onaylanarak kargo listemize alınır.

4-Havale yaparken açıklama kısmına ne yazmalıyım?
Cevap: Sipariş verdiğinde oluşan sipariş numaranız size otomatik maille gönderilir. Havale yaparken sipariş numaranızı yazmanız banka kontrolü esnasında bizim işimizi kolaylaştıracaktır.

5-Facebook ve İnstagram da ürün tanıtımlarınızın altında neden ürün fiyatları yazmıyor?
Cevap: Çünkü sosyal medya satış değil, tanıtım platformudur. Bütün ürünlerimizin fiyatlarını sitemizden görebilirsiniz.

6-Ürün fiyatlarına KDV dahil midir?
Cevap: Evet tüm fiyatlarımıza KDV dahildir.

* İletişim ile alakalı sorularınız

1-Size hangi kanallardan ulaşabiliriz?
Cevap: Öncelikle siparişi online değil de telefonla vermek için direk telefonumuza ulaşmanız gerekmektedir. Sosyal medya, mail, SMS ya da whatsapp gibi kanallardan kapıda ödeme nakit veya havale siparişleri alıyoruz.

İletişim kanallarımız;
Facebook sayfa mesaj bölümü. https://www.facebook.com/fermentemutfagim/
Instagram mesaj bölümü. https://www.facebook.com/fermentemutfagim/
Mail: iletisim@fermentemutfagim.com
Telefon: 02167060185

2-Adresiniz neresi?
Cevap: Adres bilgilerimize sitemizde iletişim bölümüne tıklayarak da ulaşabilirsiniz.
Sanayi mah. Ensar cad. Yılmaz Sok. no: 18 Kurtköy Pendik/İstanbul

* Ürünler ile alakalı sorularınız

1-Ürünlerinize güvenebilir miyim?
Cevap: Fermente Mutfağım gıda ürünleri üretimi ve paketlemesi Gıda Tarım ve Hayvancılık bakanlığınca izinli, Organik Müteşebbis Firmadır.
Tüm ürünlerimiz el yapımı olmakla birlikte hijyen kurallarına dikkat esasıyla üretilir. İlgili bakanlık tarafından düzenli denetimlerimiz yapılmaktadır.
Fermente Mutfağım sabun, kozmetik, temizlik ürünleri ise Sağlık Bakanlığına bildirimleri ve güvenlik raporları sunulmuş, bünyemizde çalışan Kimyager denetimiyle üretilip paketlenmektedir.
Kişisel bakım ürünlerimizin tamamı yenilebilir yağlardan üretilmektedir.
Ürünlerimizi üretirken geleneksel esasa dayalı üretim yapmaktayız.
Ürünlerimizin hiçbirisinde koruyucu ve katkı maddesi bulunmaz.
Bu anlamda büyük özveri ile çalışan bir ekip çalışması neticesinde ürünlerimiz sizlere ulaşmaktadır.


* Tariflerlerimiz ile alakalı sorularınız

1-Tariflerinize nereden ulaşabiliriz?
Cevap: Tüm ürünlerimizin ayrıntılı tarifi www.fermentemutfagimyasam.com blogumuzda mevcuttur.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.