30 Ocak 2018 Salı

Sıkça Sorulan Sorular


Sıkça Sorulan Sorular
Kargoyla alakalı sorularınız

1- siparişim ne zaman kargoya verilir?
Cevap: Kargo günlerimiz salı ve perşembe günleridir.

2-Kargom çıkınca nasıl haberim olacak?
Cevap: Kargonuz bizden çıkınca aras kargo tarafından size SMS ile bilgilendirme mesajı gelecektir.

3-Kargo ücreti ne kadar?
Cevap: Fermente Mutfağımdan vereceğiniz siparişlerde 5 kg ya kadar 6 Tl, 10 kg ya kadar 10 Tl, 15 kg ya kadar ve üzeri için 15 Tl kargo ücreti sipariş tutarınıza eklenir.

4-Belirli bir limitin üzerinde ücretsiz kargo hizmetiniz var mı?
Cevap: 200 Tl ve üzeri alışverişlerinizde kargo ücretini biz karşılıyoruz.

5- Hangi günler kargo günleriniz?
Cevap: Kargo günlerimiz salı ve perşembe günleridir.

6- Siparişim gecikti neden?
Cevap: Siparişinizde ekmek varsa eğer, siparişiniz ekmek yüzünden gecikebilir. Ekmek pişirme günlerimiz pazartesi ve çarşambadır. bu günlerde siparişe göre pişen ekmekler 48 saat önce yine sipariş adedine göre yoğurulur. Siparişiniz bu esnada verilmişse, bir daha ki ekmek günü listeye alınır.
Fermente Mutfağımda her şey elle üretildiği için siparişler sipariş verilme sırasına göre hazırlanarak kargoya verilir. 
Dolayısıyla haftada 2 gün üreti olan ekmeklerimiz belli bir sıraya göre kargolanır.

Ödeme ile alakalı sorularınız


1- Sitenizden alış veriş yapmak istiyorum, ödeme şekilleri nede?
Cevap: Yapmış olduğunuz alışverişte ister online kredi kartıyla güvenli ödemeyi, ister havale ile ödemeyi, isterseniz kapıda ödemeyi tercih edebilirsiniz.

2-Havale ile ödemeyi seçtim, sayfayı kapatmıştım, banka bilgileriniz nereden görebilirim?
Cevap: Sitemizin en üst alanında iletişim bölümüne tıklayarak banka bilgilerimize ulaşabilirsiniz.
3-Havale yaptım şimdi ne yapmalıyım?
Cevap: Hiçbir şey yapmanıza gerek yok. Günlük olarak yaptığımızbanwka kontrolleri sonrası havalesi yapılmış siparişler onaylanarak kargo listemize alınır.

4-Havale yaparken açıklama kısmına ne yazmalıyım?
Cevap: Sipariş verdiğinde oluşan sipariş numaranız size otomatik maille gönderilir. Havale yaparken sipariş numaranızı yazmanız banka kontrolü esnasında bizim işimizi kolaylaştıracaktır.

5- Facebook ve instegramda ürün tanıtımlarınızın altında neden ürün fiyatları yazmıyor?
Cevap: Çünkü sosyal medya satış değil, tanıtım platformudur. Bütün ürünlerimizin fiyatlarını sitemizden görebilirsiniz.

6- Ürün fiyatlarına KDV dahil midir?
Cevap: Evet tüm fiyatlarımıza KDV dahildir.


İletişim ile alakalı sorularınız

1-Size hangi kanallardan ulaşabiliriz?
Cevap: Öncelikle siparişi online değil de telefonla vermek için direk telefonumuza ulaşmanız gerekmektedir. Sosyal medya, mail, SMS ya da whatsap gibi kanallardan sipariş alamıyoruz.

İletişim kanallarımız;
Facebook sayfa mesaj bölümü.
Instagram mesaj bölümü.
Telefon: 02167060185

2-Adresiniz neresi?
Cevap: Adres bilgilerimize sitemizde iletişim bölümüne tıklayarak da ulaşabilirsiniz. 
Osmangazi Mh. Rehber Sk. No 3/5 A Sancaktepe / İstanbul

Ürünler ile alakalı sorularınız

1- Ekmekler hangi günler pişiyor?
Cevap:Ekmeklerimiz pazartesi ve çarşamba günleri pişmektedir.

2- Ürünlerinize güvenebilir miyim?
Fermente Mutfağım gıda ürünleri üretimi ve paketlemesi Gıda Tarım ve Hayvancılık bakanlığınca izinli, Organik Müteşebbis Firmadır. 
Tüm ürünlerimiz el yapımı olmakla birlikte hijyen kurallarına dikkat esasıyla üretilir. İlgili bakanlık tarafından süzenli denetimlerimiz yapılmaktadır. 
Fermente Mutfağım sabun, kozmetik, temizlik ürünleri ise Sağlık Bakanlığına bildirimleri ve güvenlik raporları sunulmuş, bünyemizde çalışan Kimyager denetimiyle üretilip paketlenmektedir.
Kişisel bakım ürünlerimizin tamamı yenilebilir yağlardan üretilmektedir.
Ürünlerimizi üretirken geleneksel esasa dayalı üretim yapmaktayız.
Ürünlerimizin hiçbirisinde koruyucu ve katkı maddesi bulunmaz.
Bu anlamda büyük özveri ile çalışan bir ekip çalışması neticesinde ürünlerimiz sizlere ulaşmaktadır.

Tariflerlerimiz ile alakalı sorularınız

1- Tariflerinize nereden ulaşabiliriz?
Cevap: Tüm ürünlerimizin ayrıntılı tarifi fermentemutfagim.com blogumuzda mevcuttur.
Online sipariş sitemiz;






2 yorum:

  1. Merhaba,doğal saç bayasi yada kına gelir mi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. www.essencenaturalhayat.com.tr %100 doğal-kimyasalsız saç boyayabilirsiniz.

      Sil